Over het Máximacollege

Leerlingen van het praktijkonderwijs hebben vaak een achterstand opgelopen bij het leren. Ze kunnen niet meekomen in het reguliere lesprogramma en vinden dat vervelend. Dit komt vaak omdat ze makkelijker leren door te doen dan leren uit boeken. Het Máximacollege is afgestemd op de behoefte van kinderen die moeite hebben met leren. Onze klassen zijn kleiner zodat we meer aandacht en zorg aan uw kind kunnen besteden. Het lesprogramma bestaat uit theorie- en praktijkvakken. Het zwaartepunt ligt bij de praktijk.

Binnen het Máximacollege werken wij met de volgende sectoren:

  1. Detailhandel & Logistiek
  2. Groen & Dier
  3. Horeca
  4. Techniek
  5. Zorg & Facilitair 

Schoolbestuur
Het schoolbestuur van het Máximacollege bestaat uit bestuurders van de overkoepelende stichtingen van het Farelcollege (CVO) en het Gemini College (OZHW voor PO en VO). Samen hebben zij in 2007 het Máximacollege opgericht. Het bestuur van het Máximacollege is eindverantwoordelijk (bevoegd gezag) voor de school.
Wilt u in contact komen met het bestuur van de school? Dit kan via het secretariaat van het Máximacollege of via het secretariaat van de overkoepelende besturen:

CVO:
Adres: Henegouwerplein 14, 3021 PM Rotterdam
Telefoon: 010 217 1399
www.cvo.nl

OZHW:
Adres: Hakwei 2, 2992 ZB Barendrecht
Telefoon: 0180 642 710
www.ozhw.nl

handtekening

Martijn Eeuwijk Directeur

We maken gebruik van cookies om onze website optimaal te laten werken. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.